13 Μαρτίου 2017

Ηγούμενος Μ. Δοχειαρίου για Πρόσφυγες: Η Ελλάδα και τα τέκνα του Μωάμεθ!

Του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αγίου Ορους, Αρχιμανδρίτη Γρηγορίου.

Ο Θεός, όταν δημιούργησε τον αισθητό παράδεισο, ούτε στην Ευρώπη τον έστησε, ούτε στην Αμερική, αλλά στην Ανατολία. Πως σήμερα από την πάμπλουτη αυτήν χώρα έχουμε πρόσφυγες στην Ελλαδίτσα; Και αυτό φαίνεται με μια ματιά που τους ρίχνεις. Κινητά της τελευταίας τεχνολογίας, η χανούμισσα κολάν παντελόνι, τσεμπέρι και τσιγάρο. Δυστυχώς στην εποχή του Μωάμεθ δεν υπήρχε το μακιγιάρισμα, για να το απαγορεύση, και σήμερα καλοφροντισμένες εμφανίζονται στον
χώρο μας. Περισσότερο από εξακόσια χρόνια οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν να διώξουν τον μουσουλμανισμό και να διώξουν τα τζαμιά. Και σήμερα πλησιάζει ο καιρός που θα είναι περισσότεροι οι μουσουλμάνοι στην χώρα μας από τους ορθοδόξους χριστιανούς.

Από αιώνες ο Θεός μοίρασε τα έθνη και στο καθένα έδωσε το κομμάτι του. Δεν πάω στην πατρίδα τους να τους πολεμήσω, αλλά δεν τους θέλω στην χώρα μου. Δεν είναι σωβινισμός αυτό. Οι καμπάνες κάνουν ηχορρύπανση· ο χότζας που σε λίγο θα φωνάζη στα τζαμιά τρεις φορές την ημέρα δεν θα ενοχλή; Μισούν την πίστη μας, μισούν τον Σταυρό, τον Χριστό και την Παναγία.

Και δυστυχώς κινούνται επίσκοποι και αρχιεπίσκοποι προς τις σκηνές τους, βγάζοντας το εγκόλπιο και τον Σταυρό, για να μην ερεθίζουν τα τέκνα του Μωάμεθ!

Και σιγά-σιγά, οι σκηνές γίνονται πελώρια ξενοδοχεία και οικοδομές που αρπάζουν οι τράπεζες από τους δύστυχους Έλληνες.

Αυτοί που κυβερνούν και τους κουβάλησαν εδώ με τις δυνάμεις του σκότους δεν ρίχνουν μια ματιά στα συσσίτια και στα άστεγα και ταλαίπωρα παιδιά της Ελλάδος; Και το πιο σπουδαίο απ’ όλα, στα άνεργα παιδιά, που τα πιο γερά μυαλά φεύγουν προς δυσμάς, για να επιβιώσουν; Είπε ο Χριστός αγάπη, αλλά είπε και το κάθε έθνος στα όριά του και να μην εισέρχεται στο άλλο έθνος. Η μίξη των Ελλήνων με τους μουσουλμάνους, που δεν έχουν ιερό και όσιο, που δεν έχουν καμιά ηθική, αλλά όλα είναι απόλαυση, δεν θα του αλλάξη το ήθος και το ύφος και την ταυτότητα αυτού του αγίου τόπου;

Βρε, δεν ακούτε που τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας; Δεν φτάνουν στα αυτιά σας τα βογγητά και οι καημοί των προγόνων μας στο παιδομάζωμα; Αυτό είναι ένας καινούργιος τρόπος παιδομαζώματος, μίξεως και συγχύσεως. Από τους απογόνους του Ισλάμ καταστράφηκε όλη η λατρεία του αληθινού Θεού και η Ρωμιοσύνη αφανίστηκε. Δυό μεγάλους εχθρούς συνάντησε στον δρόμο της η Ορθόδοξη Εκκλησία, τον παπισμό και τον ισλαμισμό. Και αυτοί σήμερα σφιχταγκαλιάζονται για να κατασβέσουν την λαμπάδα του κόσμου, που είναι η Ελλάδα. Αφήστε τις «φιλανθρωπίες» και ελάτε στα συγκαλά σας. Εάν τους προγόνους μας έκαψαν, έσφαξαν, τηγάνισαν, εμάς γιατί θα μας φερθούν καλύτερα; Επειδή τους δεχθήκαμε στην χώρα μας;

Φαινόμενο μεγάλης παράνοιας υπάρχει σ’ αυτήν την μικρή χώρα. Χρόνια τώρα δεχόμαστε απειλές απ’ το Ισλάμ. Που θα πας; Που θα περπατήσης και δεν θα κλάψης; Οι πρόσφυγες που ήρθαν απ’ την Μικρά Ασία και τον Πόντο ήρθαν ξυπόλητοι, γυμνοί, πεινασμένοι, ακρωτηριασμένοι. Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες, είναι κατακτητές, είναι οι ρώθωνες του διαβόλου.

«Θεέ μου, Θεέ μου, ινατί εγκατέλιπές μας;»

Ξωμάντρι του διαβόλου κατήντησε η Ελλάδα και κάθε άθεος και αντίχριστος και διεφθαρμένος βρίσκει καταφύγιο στην χώρα αυτή των μαρτύρων και των Αγίων. Υπάρχει λύσσα καταστροφής αυτού του πανάρχαιου λαού που λέγεται Ελληνισμός και της Ορθοδοξίας. Ποιος θα απαντήξη το κακό; Οι άθεοι κρατούντες η ο πάπας που έχει γίνει -αλλοίμονο- το μεγάλο προσκύνημα των ορθοδόξων; Δυστυχώς όπως καταντήσαμε και όστια θα φάμε και κοράνι θα κρατάμε.

Γρηγόριος ο Αρχιπελαγίτης

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου