2 Απριλίου 2017

Ὁ στρατηγὸς Φράγκος Φραγκούλης ἀναφέρεται σὲ προρρήσεις τῶν Ἁγίων περὶ διάλυσης τῆς Τουρκίας




«Εμείς δεν θα περιμένουμε να διαλυθεί η Τουρκία. Πρέπει να φροντίσουμε να ισχυροποιήσουμε την Ελλάδα», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ ,Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

«Το πότε και πώς θα διαλυθεί πέραν του ότι είναι μεταφυσικό φαινόμενο και αναφέρεται από όλους τους Αγίους μας και είναι πλέον η βεβαιότητα περί της διαλύσεώς της. Παρά ταύτα το θηρίο όταν ψυχορραγεί τότε είναι πιο επικίνδυνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ηχηρό καμπανάκι χτύπησε για τις επιδιώξεις της Τουρκίας. Για το
δόγμα «θέλω-αρπάζω», όπως το περιέγραψε στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.
Ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, τονίζει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ.
«Πόσες αερομαχίες γίνανε τη χρονιά που πέρασε; 1,016 αεροσκάφη. Λοιπόν ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί από μια λάθος ενέργεια ενός από τους χειριστές των αεροσκαφών είτε των πλοίων, χωρίς να είναι προσχεδιασμένο από την απέναντι πλευρά.
«Η Τουρκία, όμως, η οποία έχει το πλεονέκτημα να αιφνιδιάσει, μπορεί να σου στήσει ανά πάσα στιγμή θερμό επεισόδιο», δήλωσε ο κ. Φράγκος.
Ο Φραγκούλης Φράγκος ήταν αποκαλυπτικός για τα λάθη στην κρίση των Ιμίων, επισημαίνοντας πως «πολλές φορές δεν παίρνουμε μαθήματα από τα παθήματα μας».
Τέλος ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ εκτίμησε πως οι κινήσεις που λαμβάνει η Ελληνική Κυβέρνηση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα είναι αποσπασματικές. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου